Een eenvoudige slaapzaal
Door: Jan Groenen en Marco Bodegom
Blijf op de hoogte en volg Jan
09 Mei 2018 | Spanje, Gotor
Vandaag werpt dit al meteen zijn vruchten af. Met het nodige heen en weer rijden slaagt Marco erin een complete slaapzaal met negen bedden voor ons te regelen in Parador el convento in gotor. De overnachtingsmogelijkheden zijn in deze LEGE streek zeer dun gezaaid, dus we doen het ermee. Terwijl Marco dit alles regelt, fiets ik over lege Spaanse wegen. Het begon vanmorgen met 7 kilometer door het drukke Zaragoza, vervolgens liefst 25 kilometer over een slecht grintpad en daarna eindeloos lange golvende Spaanse wegen door een volkomen verlaten gebied. We hebben wel eens mooiere routes gereden. Uiteindelijk kom ik na 108 kilometer uitgedroogd bij de Parador aan. Gelukkig hebben we een uitstekend hulpmiddel in de vorm van de app Vrienden zoeken. We kunnen elkaar precies volgen en ontmoeten elkaar onderweg diverse keren. Leve de techniek!!!
Vanavond hopen we een hapje te eten in de Parador. Het zal waarschijnlijk ietsje minder zijn als gisteravond; het tapasgebeuren in Zaragoza was werkelijk klasse.
Morgen gaat de reis verder naar Almazsn; gezien het Hemelvaart weekend hebben we hostal rincon de nazareno alvast geboekt.
Dat wordt morgen dus weer een stevige rit.
09 Mei 2018 - 19:08
Joke :
Hoi mannen, dat is nu toch jammer van Marco , maar verstandig. Luister naar je lichaam zeggen ze altijd.
Jullie slapen op een geweldige plek waar ze een top kok hebben. Wij hebben er heeeeerlijk gegeten, tenminste ik neem aan dat het oude klooster is. Er was daar niet veel en ze waren nog met de verbouwing bezig toen wij er waren.
Geniet morgen van je tocht Jan !!
Wij beleven het weer een beetje mee.
Groetjes Joke