Verstand komt met de jaren.
Door: Jan
Blijf op de hoogte en volg Jan
26 Juni 2023 | Oostenrijk, Mardetschlag
Na de inspannende dag van gisteren wilden we het vandaag wat kalmer aan doen. We hadden eigenlijk een rit van ruim 65 km en 1200 hoogtemeters gepland. Een groot deel zou ook nog eens over bospaden lopen. Dat vonden we iets te gek en daarom werden het 37 km over voornamelijk asfaltwegen met toch weer pittige beklimmingen. Ja, de oudjes worden langzamerhand wat wijzer!!!!!!!Omdat we alletwee zeer slecht geslapen hadden, was dat een achteraf een wijs besluit. Pas om 10.00 uur verlieten we ons hotel dat voor ons steeds meer tekenen van een vroeger Oost-Europees vakantiekamp ging vertonen. Tegen 14.00 uur arriveren we in Mardetschlag, een dorpje van nauwelijks 10 huizen aan de Tsjechisch-Oosterijkse grens. Hier staat Gasthof Pammer met een zingende waard. We zijn benieuwd of we vanavond nog een optreden krijgen. Rust zullen we zeker krijgen, want je kunt hier ongestraft een kanon afschieten. Vanavond gaan we maar eens kritisch kijken naar de route voor morgen, want de oudjes worden een beetje moe.